У боротьбі з сильними головними болями люди готові випробувати будь-які способи та недешеві препарати. Втім, вони не завжди дають довгостроковий ефект. Щоб полегшити стан при мігрені, також можна застосувати популярну спецію. Про це пише Fit for fun.

Часто, щоб полегшити стан при мігрені, люди застосовують сильні знеболювальні. Однак такі препарати не завжди допомагають, а також можуть спровокувати серйозні побічні ефекти, якщо вживати їх тривалий час.

Мігрень. Фото: кадр з Youtube
Мігрень. Фото: кадр з Youtube

Деякі експерти як альтернативу пропонують спробувати популярну спецію – корицю. Дослідження Медичного університету Ісфахана показали вкрай несподіваний результат – цей продукт здатний знизити інтенсивність нападу мігрені.

У цьому напрямі поки що ведуться дослідження, щоб підтвердити фактичний ефект, проте попередні дані дають надію людям, які страждають від нестерпного головного болю.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Зима буде без світла: тривожний прогноз Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Головний біль. Фото: скрін youtube
Головний біль. Фото: скрін youtube

Зазначається, що для зменшення головного болю корицю можна приймати у формі капсул або додавати в напої, як додатковий інгредієнт. Втім, заграватися не варто і при постійних мігренях краще звернутися по допомогу до фахівця.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, популярний чай може порушити роботу організму: від проблем зі сном до розладу шлунка.

Також наш портал інформував, біль при навантаженнях, печіння та навіть розлади травлення: українців попередили про серйозні хвороби.

Крім того, ми писали, як би не вабило - відмовтеся: стало відомо, кому небезпечно вживати сало.