Багато людей вже не уявляють життя без сучасної побутової техніки, у тому числі праски. Проте попрасувати речі можна без нього. Про це пише storinka.

Трапляються випадки, коли праска ламається в найневідповідніший момент або вдома пропадає світло. Якщо потрібно терміново попрасувати речі, то не варто впадати у відчай, адже існує не один лайфгак, який виручить у такій ситуації.

Праска. Фото: скрін youtube
Праска. Фото: скрін youtube

По-перше, перетворити на праску можна звичайну металеву каструлю. Це старий спосіб, але він справді працює. Так, насамперед потрібно переконатися, що дно каструлі чисте, а потім закип'ятіть воду і вилийте її. Далі дно каструлі використовується як праска. Одяг потрібно розмістити на рівній поверхні, а зверху можна покласти якусь тканину, щоб мінімізувати ризик зіпсувати речі.

Прасування одягу. Фото: скрін youtube
Прасування одягу. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Також можна використовувати метод із вологим рушником. Для цього будь-який м'ятий одяг слід покласти на рівну поверхню і зверху помістити вологий рушник. Далі необхідно руками притиснути рушник і розгладити м'яту ділянку.

Крім того, існує ще один досить дивний, але працюючий спосіб. Все, що потрібно - помістити одяг під матрац на ніч і на ранок під вагою складки розправляться.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, кольорові речі пере неправильно: що ви робите не так і як це виправити.

Також наш портал інформував, купувати нові на весну не доведеться: як почистити кросівки, щоб виглядали як нові.

Крім того, ми писали, ефективніше хімчистки: як відіпрати матрац в домашніх умовах за допомогою підручних засобів.