Декілька порад, які допоможуть отримувати задоволення від тренувань.

Дієтолог порадив займатися тренуваннями під час схуднення, щоб отримати найкращі результати. Тренування - це одна з частин якісного та успішного схуднення, але не обов'язкова.

Схуднення, тренування. Фото: Знай.ua
Схуднення, тренування. Фото: Знай.ua

Саме завдяки їм можна "побудувати" тіло, про яке завжди мріяли підтягнуте, в тонусі, з шикарними формами, що притягують погляди чоловіків. А ви будете кайфуйті від відображення в дзеркалі.

Часто люди із зайвою вагою бояться почати займатися, бо виглядають незграбно через повноту. Крім того, щоби піти на тренування, потрібно себе змушувати. Дієтолог радить, що зробити, щоб забити інших та отримувати задоволення від процесу.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Спорт. Фото: скрін youtube
Спорт. Фото: скрін youtube

Виберіть улюблений вид спорту

Вибирайте той вид спорту, від якого отримуватиме кайф. Так, щоб летіти на тренування, а після нього відчувати себе зарядженим на подвиги, якщо ви хочете гарних форм, тоді вибирайте силові тренування в залі.

Невелике навантаження

Не слід одразу навантажувати себе потужними вправами, щоб усе боліло і за тиждень від думки про зал ставало безглуздо. У перший місяць навантаження має бути не більше двох тренувань на тиждень.

Фітнес-модель Тетяна Федосєєва, фото Instagram
Фітнес-модель Тетяна Федосєєва, фото Instagram

Музика чи щось корисне у вухах

Включайте музику в навушниках або книгу, відео, подкаст, курси, проводьте час з користю не тільки для тіла, але й для мозку.

Красиві аксесуари

Придбайте аксесуари, від яких отримуватиме задоволення під час тренування. Це може бути спортивна сумка, взуття, спортивний костюм або топ, щоб його завжди хотілося одягати та почуватися класно.

Поставте мету

Розумійте навіщо вам тренуватися, визначте ціль. Це може бути будь-що, наприклад, щоб сподобатися собі в дзеркалі, або стати впевненіше, або зробити гарячу фотосесію, щоб носити короткі сукні, або одяг, що обтягує, щоб виступити на змаганнях і т.д.

Спорт, схуднення, фото: Знай. ua
Спорт, схуднення, фото: Знай. ua

Нагадаємо, що все зайве танутиме на очах: ​​скільки води потрібно пити, щоб реально схуднути.

Раніше ми повідомляли, що всього 2 продукти та штани злітатиме: як схуднути до 8 березня.