Варена картопля є однією з найулюбленіших страв на багатьох столах. Однак лише небагато людей знають про один дивовижний лайфхак, який допоможе зробити цю звичайну страву ще смачнішою.

Ми намагаємось вибирати свіжі коренеплоди. Через це багато господинь часто викидають старі коренеплоди, вважаючи їх непридатними. Однак з такої картоплі все ще можна приготувати смачну страву, скориставшись несподіваним і ефективним лайфхаком.

Картопляний пиріг по-селянськи, скріншот: Youtube
Картопляний пиріг по-селянськи, скріншот: Youtube

Спочатку очистіть картоплю від шкірки, покладіть у каструлю, залийте холодною водою та поставте на плиту. Доведіть воду до кипіння, потім додайте 1 чайну ложку цукру та сіль. Саме цукор дозволить у кілька разів покращити смак старих коренеплодів, що втратили свою свіжість та насиченість. Він також надасть картоплі яскравішого відтінку. А сіль у цей момент допомагає виявити природну насолоду картоплі. Сам процес варіння триває, поки картопля не стане м'якою.

Картопля. Фото: скрін youtube
Картопля. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Після того, як картопля звариться, ви зможете переконатися, що вона придбала зовсім інший, приємніший смак, через що тепер вона буде нагадувати щойно викопані коренеплоди.

Подавайте страву зі сметаною чи вершковим маслом. Додатково можна посипати свіжою зеленню. Смачного!

Нагадаємо, що робити, якщо їжа пригоряє до сковороди: причини та їх вирішення

Як повідомляв "Знай.uа", жодного борщу та вінегрету: кому заборонено їсти буряк і чому

Знай.ua писав, ворог діабету і друг вашим суглобам: лікарі рекомендують їсти тільки цю рибу