Багато з нас люлять проводити час у магазинах із побутовими дрібничками. Здається, що нам потрібна буквально все, але з часом ми просто "захламалюємо" оселю непотрібними речами, які до того ж крадуть наш бюджет.

Ми розповімо, що точно не варто купувати в магазинах, адже воно не несе жодної користі.

Паперові рушники. Дуже часто на них діють знижки, але ця річ не потрібна у вашому домі. Прибрати забруднення у домі вам допоможуть звичайні ганчірки, які можна відновити у пральній машинці.

Мультимаркет "Аврора". Фото Instagram
Мультимаркет "Аврора". Фото Instagram

Так званий "піпідастр". Він не може повністю прибрати пил із важкодоступних місць і просто "ганяє" його у повітрі. Після нього не обійтися без вологого прибирання, так навіщо ще й витрачати свій час і гроші на цю річ.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Ролик для одягу. Без нього важко уявити своє життя власникам тварин, але з його роллю чудово справляється оксамитова щітка для одягу чи скотч. Такі варіанти вийдуть набагато вигідніше.

Шерсть тварин, фото з вільних джерел
Шерсть тварин, фото з вільних джерел

Пилосос для клавіатури. Люди, які люблять перекусити за комп'ютером часто помічають крихти на клавіатурі, однак не варто поспішати у магазин за спеціальним девайсом. Попросіть у дітей слайм - він чудовоо поглинає пил та дрібні часточки їжі. У магазині ця річ також коштує копійки, однак від цього не менш чудово справляється із такою фунцією.

Нагадаємо, один засіб відмиє вам весь будинок: нікуди не потрібно йти, ви вже купили це для кухні.

Раніше повідомлялося, часу залишилося не так багато: це потрібно зробити всім у саду та городі до кінця лютого.

Також, кольорові речі пере неправильно: що ви робите не так і як це виправити.