Деякі популярні страви слід вживати відразу після приготування, оскільки повторне розігрівання може призвести до негативних наслідків. Про це йдеться в матеріалі порталу elegantwoman.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧасом ліньки бере гору над людиною і замість того, щоб приготувати обід чи вечерю, доводиться обмежитися якоюсь вчорашньою стравою, розігрітою в мікрохвильовій печі. Це звичайно заощадить час і сили, але може негативно вплинути на здоров'я.
Річ у тім, що деякі страви при повторному нагріванні стають небезпечними для організму. Наприклад, страви з яєць при повторній термічній обробці втрачають низку своїх корисних властивостей. При цьому з'являються токсини, які підвищують ризик онкології.
Також фахівці не рекомендують повторно розігрівати м'ясні страви. Через це білки в організмі руйнуються і можуть виникнути проблеми із травленням. Крім того, повторно розігріта їжа є небезпечною тим, що на ній з великою активністю розмножуються бактерії.
За словами дієтологів, необхідно готувати їжу невеликими порціями та з'їдати все за один прийом, щоб не було спокуси доїсти страву наступного дня, коли це вже може завдати шкоди організму.
Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.
Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, окуляри не знадобляться до глибокої старості: яка їжа допомагає зберегти зір.
Також наш портал інформував, ці способи приготування картоплі найнебезпечніші: може розвинутися небезпечна недуга.
Крім того, ми писали, в жодному разі не пийте такий чай, особливо вранці: як напій може нашкодити вам через кілька ковтків.