Подряпини на взутті з натуральної шкіри поширена проблема, але її можна досить просто вирішити й не купувати нової пари. Про це пише інформаційний портал ua-novosti.

Взуття з натуральної шкіри ідеально вписується практично в будь-який образ і вважається стійкішим до зносу. Втім, згодом на ній можуть з'являтися механічні пошкодження у вигляді подряпин. У такому випадку взуття втрачає свій презентабельний вигляд і постає питання про його заміну.

Взуття, фото: скріншот з відео
Взуття, фото: скріншот з відео

Однак поспішати з покупкою нової пари не варто, адже є кілька простих способів без зайвих витрат позбавитися подряпин.

По-перше, можна використовувати олію. Цей спосіб працює дуже просто, а головне не передбачає серйозних витрат. Відразу взуття слід ретельно очистити від бруду та просушити. Після цього за допомогою чистої м'якої ганчірки наносимо на поверхню трохи олії і приступаємо до полірування взуття. В результаті подряпини мають зникнути.

Популярні новини зараз
Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Шкіряне взуття. Фото: скрін youtube
Шкіряне взуття. Фото: скрін youtube

Другий спосіб - застосувати маркер із взуттєвим кремом. Спочатку потрібно зафарбувати подряпину маркером відповідного кольору, а потім обробити поверхню взуттєвим кремом.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, бісять натоптиші та мозолі? Найбюджетніші способи для розтяжки улюбленої пари взуття.

Також наш портал інформував, як випрати кросівки у пральні: способи, якими користуються всі спортсмени.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, для меблів підійде і пляма видалить: як один засіб для приготування може впоратися з 5 домашніми справами.