Вчені та вчені вивчають, як продовжити людині життя, і вивели кілька несподіваних ознак того, що людина може прожити довге та здорове життя.

Всі ми знаємо, що перша запорука довголіття — здоровий спосіб життя з певною часткою у ньому фізичної активності.

Здоров'я серця, фото nur.kz
Здоров'я серця, фото nur.kz

Але вчені визначили принаймні п'ять ознак того, що може вплинути на тривалість і якість життя.

Народження

Деякі вчені визначили, що старші брати та сестри перебувають у більшій зоні ризику, ніж середні та молодші. У старших дітей частіше зустрічається лейкемія та рак яєчок.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

Рукостискання

У дослідженні, яке тривало 25 років, було визначено, що чим сильніше людина тисне руку, тим довше вона проживе. Люди з найміцнішим рукостисканням менше хворіли і загалом жили довше.

Старість, Вести
Старість, Вести

Стан волосся

Випадання волосся, особливо в області верхівки, пов'язане з підвищеним ризиком захворювань серцево-судинної системи. У лисіючих людей ризик опинитися в кардіології вищий на 36% порівняно з тими, чиє волосся здорове.

Релігійність

Дослідження знаходять пряму залежність між тим, як часто людина ходить до церкви і як довго вона живе. Передбачається, що справа у регулярній фізичній активності, дотриманні постів, підтримці релігійної громади та зменшенні стресу.

Нагадаємо, що ідеальні яскраві губи будуть у кожної: простий спосіб зробити макіяж кращим.

Раніше ми повідомляли, що не обличчя, а печена картопля: як треба спати, щоби не було зморшок на обличчі.