Жінки використовують безліч косметичних засобів, щоб навести красу та приховати недоліки. І таке задоволення не з дешевих, ціни на якісні продукти кусаються.

Але можна непогано заощадити та скористатися "бабусиними" методами.

Догляд за шкірою, фото isei.ua
Догляд за шкірою, фото isei.ua

Патчі призначені для того, щоб зробити очі, що відпочили, розгладити дрібні зморшки, прибрати набряки або мішки, але з такими завданнями чудово впораються і народні засоби.

Охолоджені чайні пакетики або півкільця картоплі теж добре допоможуть позбутися набряків під очима, а шкіру зволожить огірок.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Патчі для очей, фото marieclaire
Патчі для очей, фото marieclaire

Щоб шкіра глибше наситилася, використовуйте стандартний зволожуючий крем для очей. Головне завдати його товстим шаром, дочекатися дії, але не змивати. Але все ж таки в патчах містяться спеціальні компоненти, а технологію їх роботи розробляли косметологи, тому вони більш ефективні та зручні у використанні.

Сон. Фото: скрін youtube
Сон. Фото: скрін youtube

Однак найкращий засіб для здорової шкіри навколо очей – це якісний сон. Жодна косметика не має такого ефекту. У середньому людині потрібно не менше 7 годин сну, а краще 8. Вода теж сприятливо впливає на шкіру, а зморшок та заломів буде набагато менше при її регулярному вживанні.

Нагадаємо, що ходити до церкви, сильно тиснути руку і народитися пізніше: вчені виявили 5 ознак довголіття.

Раніше ми повідомляли, що ідеальні яскраві губи будуть у кожної: простий спосіб зробити макіяж кращим.

Також стало відомо, що не обличчя, а печена картопля: як треба спати, щоб не було зморшок на обличчі.