Популярний цитрусовий фрукт може не лише принести користь організму, а й допомогти у порятунку улюблених речей від плям. Про це пише інформаційний портал pixelinform.

Навіщо купувати засоби для виведення плям, якщо в ряді випадків врятувати може звичайний лимон із супермаркету. Не всі знають, але цей фрукт здатний ефективно боротися з плямами від пролитого соку, помади та вина.

Лимони. Фото: скрін youtube
Лимони. Фото: скрін youtube

Також за допомогою лимона можна подолати і складніші забруднення, які непросто вивести навіть агресивною хімією. Мова про сліди від дезодоранту, а також плями від поту.

Переваг використання лимона в якості засобу для виведення плям відразу кілька. По-перше, це екологічно і не загрожує неприємностями людям, які схильні до алергічних реакцій. По-друге, не потрібно витрачати багато грошей та сил.

Популярні новини зараз
Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Плями від дезодоранту. Фото: скрін youtube
Плями від дезодоранту. Фото: скрін youtube

Як прибрати плями за допомогою лимона?

Все простіше, ніж можна собі уявити. На пляму слід вичавити сік зі свіжого лимона, а потім присипати ділянку сіллю. Після цього сіль потрібно ретельно розтерти по плямі і добре промити річ водою. Насамкінець залишиться тільки розвісити речі, щоб вони просохли.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, закиньте це в барабан і річ буде як нова: як упорядкувати пуховик без хімчистки.

Також наш портал інформував, ви не робите це зі пралькою, а потрібно регулярно: прості правила, після яких одяг стане чистішим.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, сон стане особливою насолодою: як без проблем освіжити подушки в домашніх умовах.