Народні методи прибирання часом виявляються не менш ефективними, ніж з використанням спеціальної хімії. Наприклад, навести лад у санвузлі частково можна без застосування покупних засобів. Про це розповідає портал storinka.

Санвузол - одне з місць у будинку, де без регулярного прибирання ніяк не обійтись. Сучасна побутова хімія допомагає ефективно очистити ванну та унітаз, а також знищити усі бактерії. Втім, коштують такі засоби чималих грошей, а витрачаються досить швидко.

Санвузол. Фото: скрін youtube
Санвузол. Фото: скрін youtube

У питанні прибирання санвузла на допомогу може прийти дуже простий народний метод з використанням звичайної солі. Натуральний інгредієнт очистить ванну або унітаз до блиску та не пошкодить поверхню.

Унітаз, скріншот: Youtube
Унітаз, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Зима буде без світла: тривожний прогноз Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Спосіб застосування більш ніж простий, але не такий швидкий як із покупною хімією. Так, в унітаз слід насипати приблизно 100 г солі, зокрема посипати по краях і залишити на три години, а потім просто промити за допомогою йоржика.

Даний метод принесе ще ефективніший результат, якщо залишити сіль на ніч, а також додатково додати харчову соду.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як позбутися плями на пуховику без машинки та замочування: прості методи, які повернуть одяг бездоганний вигляд.

Також наш портал інформував, сморід, як із каналізації: простий спосіб позбутися неприємного запаху з раковини на кухні.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, прокинулися, а в кімнаті смердить? Декілька причин і їх рішень, які допоможуть вам нормально дихати вдома.