Коли ми йдемо в магазин за новим одягом, завжди сподіваємося на приємний досвід та вдалі покупки. Однак, іноді приміряння речей може перетворитися на справжнє випробування, якщо не враховувати деякі моменти.

По-перше, варто пам'ятати, що розмір одягу може сильно відрізнятися залежно від бренду та моделі. Тому не соромтеся брати кілька розмірів однієї речі на примірку, щоб знайти ідеальну посадку.

шопінг, фото з відкритих джерел
шопінг, фото з відкритих джерел

Не можна забувати і про світло у примірювальній. Погане освітлення може зробити річ менш привабливою або навіть спотворювати її кольори. Тому краще оцінити свій образ на свіжому повітрі або за хорошого природного світла.

Якщо ви вирішите взяти з собою родичів або друзів для консультації, варто вибирати тільки тих, хто справді розуміється на моді. В іншому випадку, поради можуть лише заплутати та призвести до непотрібних покупок.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" та "Газмережі" дали час до 5 липня: що має зробити кожен споживач В Україні змінюються вимоги до пенсійного стажу: кому доведеться працювати ще 5 років Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить
Показати ще

Одяг. Фото Freepik
Одяг. Фото Freepik

Не варто також забувати про зручність та практичність. На шопінгу ви часто переодягатиметеся, тому вибирайте зручний і легко знімається одяг.

І останнє, але не менш важливе правило – не перевантажуйте себе надто багатьма речами для примірки. Це тільки збиває з пантелику і створює зайвий стрес. Вибирайте лише ті речі, які дійсно вам подобаються, та насолоджуйтесь процесом!

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що з потрійним - звужені, а спортивним - клеш: топ-5 порад, як вибрати ідеальні джинси.

Вам буде цікаво дізнатися про 4 способи заощадити на ліках без шкоди здоров'ю