Дієтологи рекомендують зранку натще випивати склянку чистої води з лимонним соком. Оскільки лише 200 мілілітрів цьогопититворять справжні чудеса.

Завдяки лимонній воді покращується травлення, тим самим допомагаючи боротися із зайвою вагою. А також людина одержує добову дозу аскорбінової кислоти.

Вода з лимоном, скріншот: YouTube
Вода з лимоном, скріншот: YouTube

Однак, це ще не все! Медики розповіли, чому кожному потрібно дотримуватися питного режиму та вранці випивати мінімум одну склянку води із соком лимона. По-перше, лимонна вода покращує роботу печінки. Вранці склянка води з лимоном допоможе заповнити нестачу електролітів, які покращують скорочення м'язів і допомагають тілу включитися в роботу.

Одна склянка лимонного соку поповнює добовий запас вітаміну С в організмі. Крім того, лимон покращує стан шкіри, а також вважається важливим компонентом для утворення колагену. Вживання води з лимоном вранці допомагає позбутися почуття голоду. У лимоні містяться пектинові волокна, що сприяє зниженню ваги.

Популярні новини зараз
Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

Лимон, скріншот: YouTube
Лимон, скріншот: YouTube


Крім того, воду з лимонним соком потрібно вживати для зміцнення імунної системи, ослабленої стресами. Лимонний сік наситить організм антиоксидантами, які знижують ризик розвитку серцево-судинних захворювань, інсульту та діабету. Більше того, антиоксиданти вважаються ідеальним засобом для профілактики онкології.

Вода, скріншот: YouTube
Вода, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що вчені вигадали, як людям доживати до 120 років: потрібно дотримуватися цієї дієти.

Раніше ми повідомляли, які продукти впливають на чоловіків та жінок по-різному – катастрофа була близькою.