Закладання основ для майбутнього багатого урожаю помідорів починається з правильної посадки саджанців у ґрунт. Якщо дотримуватися деяких порад, то можна виростити здорові рослини з багатим врожаєм.

Суперфосфат і Фітоспорин-М - популярні засоби для вирощування помідорів. Суперфосфат забезпечує фосфор, важливий для рослин. Фітоспорин-М захищає від хвороб. Перед посадкою розпушіть ґрунт.

Помідори на розсаду, скріншот: YouTube
Помідори на розсаду, скріншот: YouTube

Пташиний послід також використовується для покращення росту рослин. Рекомендується застосовувати його за сім днів до посадки.

Цибулеве лушпиння може використовуватися як натуральне добриво при висадці томатів в ґрунт. В ньому містяться рутин, кверцетин, каротиноїди та вітамін C, які можуть сприяти росту рослин. Фітонциди, які присутні в цибулевому лушпинні, можуть попереджувати хвороби.

Популярні новини зараз
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Для підготовки настою з цибулевого лушпиння, потрібно залити 100 грамів лушпиння літром окропу і настояти протягом 20 годин. Перед застосуванням настій потрібно процідити.

Помідори на розсаду, скріншот: YouTube
Помідори на розсаду, скріншот: YouTube

Рекомендується застосовувати цей настій у лунки при посадці томатів, а також обробляти рослини через два тижні після висаджування та після появи зав'язей, щоб захистити рослини від грибкових захворювань.

Важливо також підживити помідори комплексним добривом два тижні після висаджування, а також звертати увагу на полив і обприскування відварами цибулевого лушпиння, що може покращити смакові якості томатів та інших овочевих культур.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua грядки не удобрили і розсаду не зробили: як, незважаючи на це, отримати приголомшливий урожай капусти

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, не роби так, бо город стане болотом: Топ-5 помилок дачника при поливі грядок