Фотографія – це потужний інструмент для збереження емоцій та енергії моментів, проте існують певні об'єкти, які краще не фіксувати на знімках через їхню потенційно негативну дію.

Варто розповісти про п'ять таких речей. Наприклад, чи знали ви, що не можна фотографувати людей, які сплять. Адже сон – вразливий стан для будь-якої людини, тому знімки можуть спричинити проблеми зі здоров'ям. Навіть якщо йдеться про своїх дітей, такі знімки краще не розповсюджувати.

чорний кіт в нічному місті, фото з вільних джерел
чорний кіт в нічному місті, фото з вільних джерел

Фотографуючи своє відображення у дзеркалі, ви можете запросити у своє життя конфлікти, суперечки та непорозуміння. Хоча зберігання таких фото на смартфоні не завдає прямої шкоди, їх друк або розповсюдження все ж таки краще уникати. Як і знімки будь-яких руїн, стародавніх будівель та занедбаних будівель. Знімки таких місць несуть негативну енергетику, здатну порушити і зруйнувати життя людини. Отже, слід не лише уникати збереження таких фотографій, але й виявляти обережність під час зйомки поблизу таких локацій.

Мавпа з дзеркалом, фото: pixabay
Мавпа з дзеркалом, фото: pixabay

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Звичайно, в жодному разі не можна фотографувати похорон. Згідно з езотеричними віруваннями, фотографування померлих та зберігання знімків будинку може залучати нещастя. Краще взагалі утримуватися від зйомки похорону, щоб уникнути проблем, пов'язаних із цим. Як і не варто фотографувати чорних кішок.

Вони здавна асоціюються з різними забобонами та ритуалами, тому фотографії таких тварин можуть залучати до себе невдачі та проблеми.

Нагадаємо, чистий четвер в Україні 2024: дата, коли купатися та головні заборони цього дня

Як повідомляв "Знай.uа", перенесення церковних свят, чи змінилася дата Вознесіння Господнього: традиції та заборони важливого дня

Знай.ua писав, тільки ці дні: коли потрібно пекти паски на Великдень у 2024 році, а коли заборонено