Коли ми купуємо хліб у супермаркеті, часто отримуємо "бонус" у вигляді пластикових затискачів для упаковки. Ймовірно, ви так само, як і більшість людей, просто викидали їх, не усвідомлюючи, як ще вони можуть вам знадобитися. Але гарантуємо, що ці міцні малюки стануть вам у нагоді. Пропонуємо ТОП-7 способів їх використання.

Порядок у дротах

Заплутані дроти завжди створюють безлад, що стає головним болем для багатьох з нас. Однак пластикові затискачі можуть стати простим і ефективним рішенням цієї проблеми. Закріпіть ними дроти від комп'ютера, зарядних пристроїв або навіть навушників, щоб підтримувати порядок і уникнути хаосу.

Шкарпетка більше не зникне

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Втрата шкарпетки з пари – звична проблема, правда? Але пластиковий затискач може змінити все. Просто скріпіть пару шкарпеток затиском, коли сортуєте білизну, і вони завжди будуть разом. Немає більше одиноких шкарпеток!

Підпорка для рослин

Кімнатним рослинам час від часу потрібна підтримка, щоб вони росли рівно. Замість звичайної палички чи олівця можна використовувати пластиковий затискач. Він чудово підтримає ваші рослини, а ще й стане стильним доповненням інтер'єру.

Тримач для інструменту

А щодо інструментів, то з пластиковими затискачами ви зможете створити органайзер, який допоможе тримати все під рукою. Просто прикріпіть їх до стіни або дошки і зберігайте там свої викрутки, пасатижі та інші дрібні інструменти. Все завжди буде на місці і готове до використання!

Безпека для птахів

Якщо ваша папуга майстерно відчиняє засувку на клітці, тимчасовим рішенням може стати пластиковий затискач. Просто закріпіть ним дверцята, і ваша папуга буде в безпеці до тих пір, поки ви не знайдете надійніший замок.

Маркуйте речі

Пластикові затискачі чудово підходять для маркування різних предметів. Просто підпишіть їх перманентним маркером і прикріпіть до горщиків з рослинами, коробок з продуктами або контейнерів у холодильнику. Це допоможе швидко знаходити потрібні речі і тримати все в порядку.

Застібайте одяг

Якщо ваша блискавка на куртці зламалася, не сумуйте! Використовуйте пластиковий затискач від хліба як тимчасову заміну бігунка. Це дозволить уникнути розстібання куртки і збереже ваш комфорт.

Нагадаємо, Як самостійно зробити добриво для огірків: натуральні рецепти для швидкого росту овочів

Раніше ми розповідали, Як відмити засохлу акрилову фарбу: "домашні" засоби для порятунку речей та інструментів