Майже на кожному городі вирощують капусту, але лише досвідчені господині знають секрети, завдяки яким урожай залишиться цілим та якісним.

Дуже важливо дотримуватися простих правил, які не дадуть капустяному качану потріскатися під час збирання врожаю.

Вирощування капусти, фото bb.lv
Вирощування капусти, фото bb.lv

Як відомо, такі плоди не зберігаються довго і псуються навіть у найкращих умовах. Господині розповіли, які помилки не можна робити при вирощуванні капусти.

Капуста. Фото: Youtube
Капуста. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Слідкуйте за вологістю

Капуста дуже любить, коли її регулярно поливають, тому не потрібно її морити. Важливо при поливі враховувати погодні умови, але в жодному разі не допускайте, щоб качани були сухими або надто зволоженими.

Вчасно збирайте врожай

Не можна, щоб капустяні качани довго залишалися в грядці. У такому разі врожай швидко зіпсується і ви навіть не встигнете їм насолодитися. Терміни її збору припадають на кінець жовтня – початок листопада. Після повного визрівання качани стають дуже твердими та соковитими.

Враховуйте дощі

Капусті не користується надто багато вологи після дощової погоди. Через це качан може тріснути. Тому робіть відведення води з грядки, щоб зменшити негативний вплив.

Вирощування капусти, фото bb.lv
Вирощування капусти, фото bb.lv

Нагадаємо, що посадіть цю рослину на городі і комахи більше не потурбують: найбільший секрет досвідчених городників.

Раніше ми повідомляли, що закопайте на городі цей предмет – і матимете величезний урожай.

Також стало відомо, що доведеться просити у курочки: два хитрі способи добрива полуниці, які подарують соковитий урожай.