За останні роки сухий шампунь набув великої популярності серед жінок, адже це швидкий і дуже зручний спосіб зробити так, щоб волосся вмить стало чистим без миття.

Однак цей засіб здатний допомогти не лише у цьому питанні. Сухий шампунь бореться не лише з брудним волоссям, а й одягом.

Жирна пляма, фото woman.rambler
Жирна пляма, фото woman.rambler

Жирні плями іноді з'являються на одязі, часто через необережність. Всі знають, що їх потрібно запрати якнайшвидше, але сухий шампунь усуне забруднення навіть без використання води.

Це довела користувач TikTok. Вона наочно показала, як сухий шампунь видаляє жирну пляму з одягу.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Невелику кількість засобу потрібно нанести на забруднення та залишити на годину. Після цього слід стерти залишки шампуню серветкою і насолоджуватися результатом - жирної плями як і не було.

Видалення плям сухим шампунем, кадр з відео
Видалення плям сухим шампунем, кадр з відео

Використовувати шампунь можна для видалення не лише свіжих, а й старих плям. Він упорається навіть із великими забрудненнями. Це дуже економить час, воду та порошок для прання.

@imaanduh

This is for my clumsy eaters 😂

♬ Search & Rescue - Drake

Нагадаємо, що килим буде як новий: способи чищення, якими користувалися ще 50 років тому.

Раніше ми повідомляли, що під час спеки та стресу: як вивести плями від поту за півгодини.

Також стало відомо, що навіть терти не доведеться: як відчистити килим копійчаними засобами.