Весною з'являється все більше зелені, яка обов'язково повинна входити до раціону кожного з нас.

За традицією, багато господинь роблять заготівлі - заморожують або сушать, а деякі намагаються зробити все, щоб та ж петрушка постояла у свіжому вигляді якомога довше.

петрушка, фото Pxhere
петрушка, фото Pxhere

Є кілька порад, які допоможуть зберегти свіжість петрушки до двох місяців. Весь процес починається із ретельного вибору зелені. Купуйте яскраво-зеленого кольору зі свіжим ароматом. А ось засушену, коричневу та зморщену краще уникати.

Зберігати петрушку рекомендується у герметичному контейнері. Банк ідеально підійде. Потрібно дрібно нарізати зелень та щільно закрити, таким чином вона простоїть довго.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам підвищили ще одну надбавку: хто отримає на 300 гривень більше Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає "Київстар" оголосив про нові зміни: вже з сьогоднішнього дня Чекайте на справжню лавину подорожчань: що підніметься у ціні через зростання тарифів і валютного курсу
Показати ще

Також можна залишити зелень у банці з водою. Для цього обріжте нижню частину стебел на 12 мм, щоб вони могли поглинати більше води, а потім видаліть потемніле листя.

Важливо переконатися, що листя сухе. Підготовлені гілочки ставимо у банку, заповнену на 3/4 холодною водою. Далі нещільно закрийте контейнер поліетиленовим пакетом, щоб обмежити доступ повітря, закріпіть резинкою. Завдяки такому "захисту" листя збереже вологість і не потемніє, а воду міняти рекомендується через день.

Холодильник, фото techforhome
Холодильник, фото techforhome

Нагадаємо, що свинина з яблуком віднесе вас до небес: дуже смачні прошарки, які замінять ранкові бутерброди.

Раніше ми повідомляли, що можна робити не тільки з м'яса: рецепт овочевих тефтелек, які полюблять затяті м'ясоїди .

Також стало відомо, що смачний та оригінальний: рецепт салату в трубочках із крабових паличок.