Достатньо поширена проблема того, що в холодильнику не вистачає місця. Збирається багато страв і після чергового походу в магазин вже немає місця, щоб покласти нові продукти.

Схоже, що на поличках з'являється справжній хаос. Про маленьку хитрість, якою здавна користуються, щоб навести лад у холодильнику.

Холодильник, фото techforhome
Холодильник, фото techforhome

Вам знадобиться лише одна 6-літрова пляшка з-під води та ножиці (можна замінити канцелярським ножем).

У ємності обережно відріжте шийку та дно. Для того щоб навести лад у холодильнику, потрібна лише центральна частина. Розділіть її на 2-3 кільця (тут все залежить від висоти, яка вам потрібна).

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

холодильник
холодильник

Потім виберіть кілька тарілок, діаметр яких трохи більше за кільця з-під пляшки. У посуд можна викладати рештки їжі або закуски. Далі навколо нього розміщують наступне кільце, ставлячи зверху другу тарілку і так далі. Такі "піраміди" можуть мати кілька ярусів. Важливо лише стежити, щоб тарілки були перевантажені.

Завдяки такій "вежі" ви зможете організувати зберігання їжі на поличках холодильника, коли її стає надто багато.

Нагадаємо, що ваш будинок сяятиме чистотою: три несподівані способи використання гірчиці в побуті.

Раніше ми повідомляли, чому так смердить у "панельках" у квартирах - головні причини нестерпного запаху, від якого не втекти.

Також стало відомо, що пахне як у квітучому саду: як позбутися затхлості будинку за лічені хвилини.