Манікюр із гель-лаком сьогодні є абсолютним фаворитом у жінок. Він довго тримається та зберігає руки охайними. Однак, трапляються ситуації, коли покриття сходить буквально через декілька днів.

Справа в тому, що стійкість нашого манікюру залежить від кількох чинників.

Манікюрниця за роботою, graziamagazine
Манікюрниця за роботою, graziamagazine

Стан нігтів

Власницям тонких нігтів краще робити укриплення каучуковою базою. Так нігтики будуть носитися набагато довше. Стан манікюру багато у чому також залежить від професійності майстра та його вміння підпрабти правильні матеріали.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Технологія нанесення

Після нанесення лаку на нігтьову пластину важливо добре його просушувати. "Сире" покриття зійде дуже швидко.

Термін носіння також продовжує "запечатування" кінчиків нігтьової пластини під час нанесення фінального шару топового покриття.

Манікюр, фото: Знай.ua
Манікюр, фото: Знай.ua

Стан здоров’я

Важливо розуміти, що гормональні препарати, курси антибіотиків, стреси і сильні емоційні переживання скорочують "термін придатності" вашого покриття. Також на носіння лаку впливає вагітність.

"Ручна робота"

Використання хімії бех рукавичок, тривала щоденна робота з клавіатурою, регулярні тренування у спортзалі - все це "вкорочує" вік вашому манікюру. Якщо не можете відмовитись від такої рутини, то доведеться частіше відвідувати майстра.

Нагадаємо, вчені зруйнували міф про горіхи: велике пузико не зросте.

Раніше повідомлялося, стейки та американо: 55-річний Гай Річі поділився секретом успішного схуднення.

Також, припиніть витрачати на них гроші: 3 б'юті-засоби, які тільки шкодять здоров'ю вашої шкіри.