Натуральний чай сам по собі дуже корисний для організму, якщо пити в розумних кількостях. Але деякі добавки можуть посилити його властивості. Про це пише medicalanswers.

Чай містить велику кількість антиоксидантів, тому може допомогти у зміцненні імунітету та зменшити ризик розвитку онкології. Однак, корисні властивості напою можна посилити за допомогою різних добавок.

Чай. Фото: скрін youtube
Чай. Фото: скрін youtube

За словами фахівців, корисно додавати куркуму до чаю. Вона активує важливі частини імунної системи, а також здатна зменшити ризик серцевих захворювань, хвороби Альцгеймера, діабету та раку. Але перед вживанням краще порадитись з медиком, адже продукт може спричинити побічні ефекти.

Чай. Фото: скрін youtube
Чай. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Корінь солодки – ще одна корисна добавка до чаю. Напій з цим інгредієнтом матиме протизапальні, протидіабетичні та протиракові властивості. Цей інгредієнт також зробить організм більш стійким до вірусів та бактерій.

Також багато користі можна отримати від перцевої м'яти. Напій із цим інгредієнтом допоможе організму боротися з вірусами та зробить імунну систему "залізобетонною".

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, запорука здоров'я – вершкове масло? Розкрито дивовижні властивості звичного нам продукту.

Також наш портал інформував, популярний чай може порушити роботу організму: від проблем зі сном до розладу шлунка.

Крім того, ми писали, ваш сон буде врятований: що потрібно припинити їсти, щоб позбутися хропіння.