Маркетологи постійно змушують нас купувати багато пляшечок для догляду за собою, однак далеко не завжди вони є ефективними.

Зокрема, доволі часто виробники пишуть на шампунях про те, що вони здатні подолати ледь не всі проблеми із нашою шевелюрою, хоча він спрямований лише на очищення нашої шкіри голови.

Шампунь спрямований на те, щоб прибрати із вашого волосся забруднення та шкірне сало. Він не може ефективно побороти проблеми із випадінням волосся або "згладити" посічені кінчики.

Догляд за волоссям, фото thevoicemag
Догляд за волоссям, фото thevoicemag

Із такими скаргами краще звернутися до лікаря-трихолога та комплексно подолати проблему.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Багато людей також чомусь вірять у те, що шампунь потрібно наносити двічі, адже він так краще очищує.

Це не завжди так працює, і людям які вимушені часто мити голову, це може спровокувати дерматит та лупу. Агресивні компоненти можуть пересушити шкіру.

Шампунь також не має завжди бути професійним, адже ідентичний склад "люксової пляшечки" можна знайти і в звичайному супермаркеті, якщо розумітись на складі хімії. Сенсу переплачувати немає.

Догляд за волоссям, фото hochu.ua
Догляд за волоссям, фото hochu.ua

Зокрема варто уникати лугу, зокрема ПАР Sodium Laureth Sulfate (SLS) або Sodium Laureth Sulfate (SLES), адже ці компоненти вважаються дуже небезпечними для шкіри голови і здоров’я.

Нагадаємо, що ідеальні яскраві губи будуть у кожної: простий спосіб зробити макіяж кращим.

Раніше ми повідомляли, що не обличчя, а печена картопля: як треба спати, щоби не було зморшок на обличчі.

Також, ваш ботокс та креми можете викинути: 4 звички, з якими у вас завжди будуть зморшки