Продукти, які вважаються еталоном здорового харчування, насправді можуть призвести до негативних наслідків. Про це інформує портал useti.

Бувають випадки, коли люди ретельно стежать за раціоном харчування та вживають тільки здорову їжу, але при цьому не можуть схуднути, а то й зовсім знаходять зайві сантиметри на талії.

Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube
Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Дієтологи попереджають, що жир на животі може з'явитися від супер корисних продуктів – якщо ігнорувати калорійність та не контролювати розмір порції.

Обережно вживати варто авокадо. Цей суперфуд є відмінним засобом профілактики захворювань серця та печінки, і загалом приносить чимало користі організму. Однак, один плід може містити 350 ккал, тому неконтрольоване споживання може призвести до набору ваги.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Для ФОП вступили у дію нові правила Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Авокадо, скріншот: Youtube
Авокадо, скріншот: Youtube

Злий жарт можуть зіграти і горіхи, які також неймовірно корисні, але дуже калорійні. Фахівці рекомендують з'їдати на день не більше однієї жмені.

Часте вживання яєць, навіть варених, може призвести до набору зайвої ваги. До таких продуктів відносяться пластівці, а також каші швидкого приготування. Такі регулярні сніданки дуже швидко додадуть на вашій талії зайві сантиметри.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше портал Знай повідомляв, додавайте це в чай ​​і забудете про хвороби: імунітет стане "залізобетонним".

Також наш портал інформував, запорука здоров'я – вершкове масло? Розкрито дивовижні властивості звичного нам продукту.

Крім того, ми писали, жінка на кілька тижнів відмовилася від цукру та солодощів: результати змін у її тілі шокували.