Жінки часто страждають через темних і опухлих кіл під очима, адже вони надають дуже стомлений вигляд і навіть здатні додати особі зайвих років.

Якщо ви перепробували різні засоби або не хочете витрачатися на них, є непогана та дуже доступна альтернатива.

Догляд за обличчям, фото championat
Догляд за обличчям, фото championat

Ні, йдеться не про патчі чи огірки. Весь секрет у використанні натуральної олії солодкого мигдалю, але саме косметичної, а не ефірної. Воно дивним чином зволожує та освітлює шкіру навколо очей, а коштує копійки порівняно із спеціальними кремами.

Крім того, масло має протизапальну дію, містить вітаміни А та Е. Другий є антиоксидантом, який бореться з віковими змінами та сприяє виробленню колагену. Загалом одні плюси від його використання.
Мигдальна олія, фото bhub.com
Мигдальна олія, фото bhub.com

Як наносити мигдальне масло

Достатньо кількох крапель олії. Перед застосуванням слід розігріти кінчиками пальців, оскільки тепло допомагає активізувати властивості.

Далі наносимо під очі, але не втираємо, бо шкіра дуже ніжна. Залишаємо на ніч або на кілька годин, змити можна вологим ватним диском. Використовуйте олію двічі на день і регулярно, щоб побачити ефект.

Популярні новини зараз
ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій
Показати ще

Догляд за шкірою, фото isei.ua
Догляд за шкірою, фото isei.ua

Нагадаємо, що ходити до церкви, сильно тиснути руку і народитися пізніше: вчені виявили 5 ознак довголіття.

Раніше ми повідомляли, що ідеальні яскраві губи будуть у кожної: простий спосіб зробити макіяж кращим.

Також стало відомо, що не обличчя, а печена картопля: як треба спати, щоб не було зморшок на обличчі.