Витрати, пов'язані з пранням, можна помітно скоротити. Досвідчені господині знають, чим замінити не лише пральний порошок, а й кондиціонер для білизни, який коштує пристойних грошей. Про це пише інформаційний портал arguments.

Кондиціонер для прання можна легко замінити і необхідні компоненти з великою ймовірністю знайдуться майже в кожному будинку.

Прання одягу. Фото: скрін youtube
Прання одягу. Фото: скрін youtube

Лимонна кислота

Лимонна кислота точно знайдеться у вас на кухні, адже вона активно використовується у кулінарії. Втім, із пранням речей також може непогано врятувати. Всього 40 г лимонної кислоти розчиненої в склянці води стане альтернативою кондиціонеру. До того ж одяг набуде приємного аромату.

Оцет

Також знайдеться на будь-якій кухні та допоможе покращити якість прання. Оцет відмінно позбавляє тканину залишків порошку, а також допомагає зберегти колір. На одне прання слід використовувати 200 мл оцту.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Прання одягу, скріншот з відео
Прання одягу, скріншот з відео

Гліцерин

Цілком може знайтися в домашній аптечці. Використовувати в пранні гліцерин можна, щоб зробити речі м'якшими та доглянутішими. На велике прання цілком достатньо буде використовувати дві ложки цього засобу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, закиньте це в барабан і річ буде як нова: як упорядкувати пуховик без хімчистки.

Також наш портал інформував, ви не робите це з пральною машиною, а потрібно регулярно: прості правила, після яких одяг стане чистішим.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, сон стане особливою насолодою: як без проблем освіжити подушки в домашніх умовах.