Суворі зимові морози погано впливають на жіночу красу. Через вплив холоду та нестачі вітамінів шкіра стає сухою та роздратованою, з'являється лущення.

Проблема в тому, що про обличчя ми зазвичай дбаємо більше, а на руки навіть не звертаємо уваги. Це потрібно терміново виправляти. Ситуація може вийти з-під контролю, і тоді зволожуючими кремами не обійтися. Щоб глибоко наситити шкіру рук, а також позбутися сухості та стягнутості, можна самостійно зробити маску.

Догляд за руками, фото sibkray
Догляд за руками, фото sibkray

Маска з алое вера та медом

Якщо немає рослини, можете купити гель із максимально натуральним складом. Відірвіть один лист алое і покладіть у холодильник на 30-40 хвилин. З охолодженого листа акуратно зніміть шкірку. Отриману м'якоть змішайте з|із| чайною ложкою меду. Після цього розподіліть масажними рухами.

Маска з яйцем та картоплею

Нехай вам не здається дивним використання цих продуктів, головне, що вони працюють. Для маски також знадобиться гліцерин, він продається у будь-якій аптеці за доступною ціною. Змішайте сирий жовток із натертою на дрібній тертці сирою картоплиною. Рекомендується попередньо віджати сік. Далі додайте підлогу чайної ложки гліцерину і рясно нанесіть маску.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Догляд за руками, фото nails-mag
Догляд за руками, фото nails-mag

Рекомендації щодо використання маски : тримати її слід не менше півгодини, у кращому випадку - залишати на ніч, щоб усі корисні компоненти наситили шкіру. Посилити ефект можна за допомогою "аптечних" або бавовняних рукавичок.

Перед нанесенням потрібно добре очистити шкіру рук, а рекомендується використовувати всю маску відразу, так як натуральні компоненти в складі не можуть зберігатися довго. Щоб закріпити ефект після маски намажте руки кремом.

Догляд за руками, фото skin
Догляд за руками, фото skin

Нагадаємо, що ходити до церкви, сильно тиснути руку і народитися пізніше: вчені виявили 5 ознак довголіття.

Раніше ми повідомляли, що ідеальні яскраві губи будуть у кожної: простий спосіб зробити макіяж кращим.

Також стало відомо, що не обличчя, а печена картопля: як треба спати, щоб не було зморшок на обличчі.