Є речі, які допомагають почуватися впевненіше, а з деякими можуть бути пов'язані негативні спогади. Езотерики назвали, що здатне зруйнувати енергетику.

Психологи та езотерики вважають, що порятунок від речей допомагає звільнитися і від поганих спогадів, від стресу та неприємностей.

Вовняні речі, фото lifehacker
Вовняні речі, фото lifehacker

Кожна справа має на собі енергетичний відбиток свого господаря. Такі речі не можна випрати чи вивітрити. Особливо сильно енергетика передається близьким родичам. Тому, щоб не спричинити лиха ваших батьків, краще не доношувати за ними одяг.

Ще одну негативну історію мають речі померлої людини. Одяг померлого може зашкодити здоров'ю або у житті почнуть виникати серйозні неприємності. Речі покійного краще спалювати чи передавати нужденним.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також просять звернути увагу на те, які речі змушують вас посміхатися, а які нагадують про негативні спогади, досвід і т.д. Таку річ слід викинути. Це може бути пальто, в якому ви потрапили в аварію або сукню, в якій вас супроводжують невдачі.

Прання речей, фото cleanipedia
Прання речей, фото cleanipedia

Якщо річ хоч трохи викликає негативні емоції, позбавляйтеся їх без докорів совісті. Вони не принесуть у життя людини нічого доброго, лише біль і відверте розчарування.

Нагадаємо, як вибрати гель-лак , щоб не нашкодити ні нігтям, ні гаманцю: стежте за цим і проблем не буде.

Раніше ми повідомляли, що мольфар назвав жіночі імена, які наділені потужним ангелом-охоронцем: їх неможливо наврочити.