Жінки вже давно дійшли того, що деякі процедури для краси можна робити в домашніх умовах, більше того, засоби для них навіть виготовляються самостійно.

Так, кавова гуща є відмінним компонентом для скрабу.

Кавовий скраб, фото a-kofe
Кавовий скраб, фото a-kofe

Скраб для тіла виконує дуже важливі функції – оновлює шкіру, бореться з целюлітом та врослим волоссям, а також підтягує та приховує нерівності. Цих результатів допоможе досягти звичайна кавова гуща.

Наприклад, скраб на основі солі може викликати суттєве роздратування, тому людям із чутливою шкірою його не рекомендується використовувати. А ось кавова гуща діє м'якше, тим паче готується такий скраб дуже просто.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Як приготувати кавовий скраб для тіла?

Знадобиться 1/4 склянки кавової гущі та 1 ложка кокосової олії. Ці компоненти необхідно перемішати, за бажанням додати коричневий цукор, він посилить скрабуючу властивість.

Застосовувати слід після душу на розпарену шкіру. Наносимо на тіло, ретельно витираємо та добре змиваємо водою. Не забудьте скористатися зволожуючим кремом. Після цієї процедури шкіра буде гладкою та м'якою, але при цьому ви не витратите багато грошей.

Кавовий скраб, фото a-kofe
Кавовий скраб, фото a-kofe

Нагадаємо, що ходити до церкви, сильно тиснути руку і народитися пізніше: вчені виявили 5 ознак довголіття.

Раніше ми повідомляли, що ідеальні яскраві губи будуть у кожної: простий спосіб зробити макіяж кращим.

Також стало відомо, що не обличчя, а печена картопля: як треба спати, щоб не було зморшок на обличчі.