Так як з настанням весни діти активніше відпочивають і гуляють на відкритому повітрі, батькам потрібно готуватися до прання та виведення різноманітних плям.

Особливо це стосується малюків, які раз у раз падають на траву і землю. Зелені розлучення випрати не так і легко, якщо не знати про маленькі секрети.

Плями від трави, фото тканин.
Плями від трави, фото тканин.

Отримати пляму від трави можна під час падіння на газон. Особливо часто з подібними забрудненнями стикаються мами малюків, які досліджують світ. Випрати траву з одягу вдасться як побутовою хімією, і народними засобами. Один із них - використання лимона.

Лимон. Фото: скрін youtube
Лимон. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

З темними речами не повинно виникнути великих проблем, а ось світлі потребують уваги та часу. Але не варто впадати у відчай, адже простий лимон допоможе видалити сліди від трави не гірше за плямовивідника.

Для видалення плям знадобиться не весь лимон, лише його сік. Витисніть достатню кількість та нанесіть на забруднену ділянку одягу. У такому положенні залиште її на півгодини, а потім промийте теплою водою і випрайте звичайним для вас способом. Не забудьте використовувати кондиціонер для білизни.

Лимонний сік бореться з плямами різного характеру і загалом дуже корисний у побуті, особливо у поєднанні із содою.

Пляма від трави, фото chistodar
Пляма від трави, фото chistodar

Нагадаємо, що можна заощадити купу грошей: як навести лад у санвузлі без магазинної хімії.

Раніше ми повідомляли, що павуки у вашій хаті не доживуть до Великодня: як швидко позбутися павутиння без віника та пилососу.

Також стало відомо, що пилосос та новомодні гаджети вам не знадобляться: як почистити килим підручними засобами.