Не всі кімнатні рослини можна розміщувати у спальні. Деякі можуть мати властивості, які не підуть на користь організму. Про це інформує портал ua-vestnik.

Фахівці попереджають, що деякі квіти можуть мати дуже різкий запах, через що можлива поява головного болю і навіть безсоння. Такі рослини слід ставити в будь-якій кімнаті, крім спальні, де людина проводить щонайменше 7-8 годин на добу.

Кімнатні рослини, скріншот: YouTube
Кімнатні рослини, скріншот: YouTube

Серед кімнатних рослин, які можуть зіпсувати сон та самопочуття, можна виділити кількох популярних представників.

Наприклад, азалія. Рослина дуже гарна і заворожує в період цвітіння, але має отруйні речовини, які є небезпечними для людини.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Кімнатні рослини. Фото: скрін youtube
Кімнатні рослини. Фото: скрін youtube

Дифенбахія – також досить небезпечна рослина. У стовбурі міститься отрута, яка навіть у невеликій кількості може завдати шкоди людині, якщо потрапить до організму. Дану рослину потрібно тримати якнайдалі від домашніх вихованців і дітей.

Ще в список можна додати фікус. Він більше марний, ніж шкідливий, але краще ставити його в нежитловому приміщенні. Справа в тому, що рослина не виділяє кисню, тому це не більше ніж елемент декору.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, цвістиме цілий рік: як домашніми способами "привести в себе" пеларгонію.

Також наш портал інформував, жодного перцю, огірків і навіть помідорів - залишимося без урожаю: як здолати плісняву на розсаді.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, найкраще добриво те, що є у нас вдома: як удобрити кімнатні рослини доступними та ефективними засобами.