Санвузол завжди вимагає ретельного прибирання, адже в цьому місці накопичується найбільше бактерій та бруду.

Зазвичай господині для вирішення такого побутового питання використовують спеціальну хімію, але вона не шкодує здоров'я та б'є по гаманцю. Є бюджетніші кошти, а знайдуться вони у кожного.

Прибирання санвузла, фото vantuz.guru
Прибирання санвузла, фото vantuz.guru

Для цього простого способу знадобиться лише туалетний папір і столовий оцет. Досвідчені господині знають, що він здатний усунути різні неприємні запахи, а також упоратися із сильними забрудненнями.

Щоб очистити унітаз, необхідно відмотати шматок туалетного паперу, змочити його оцтом та залишити там на ніч. Вранці можете спокійно змити воду, а наліт, що залишився, легко усувається йоржиком.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

Оцтова кислота за ніч розчинить вапняний наліт і діятиме екологічно, не забруднюючи довкілля.

Оцет та папір, фото з вільних джерел
Оцет та папір, фото з вільних джерел

Також можна налити оцет у бачок унітазу для ефективності. Перекрийте воду, спустіть бачок та налийте туди засіб. Залишайте на ніч та зливайте через 12 годин. Важливо, щоб вся рідина витекла. Кислотний запах за бажанням можна прибрати побутовою хімією і змити чистою водою.

Нагадаємо чому не можна не витирати посуд після миття: головна помилка, якої припускаються всі.

Раніше ми повідомляли, чому європейці ходять вдома у взутті, а українці роззумаються: традиції це чи ліньки.

Також стало відомо, що експерти назвали жіночий предмет , який брудніший навіть за унітаз: ви ніколи їх не чистите.