Обручка – це символ вірності та вічного кохання, який подружжя обмінюється під час весільної церемонії. Однак якщо шлюб розпався, краще позбавитися цих прикрас, адже вони наділені потужною енергетикою минулого союзу.

Езотерики стверджують, що носіння кільця після розлучення може перешкоджати новим відносинам та залучати неприємності з минулого. Вважається, що для створення нового щасливого шлюбу людина потребує нових, чистих символів кохання. Тому рекомендується зняти обручку, а ще краще - позбутися його зовсім.

Скрін, відео YouTube розлучення
Скрін, відео YouTube розлучення

Колишнім партнерам не варто передавати обручки іншим людям або залишати їх вдома. Ідеальним варіантом буде віднести ці прикраси до церкви. Втім, деякі жінки вважають за краще залишити їх на згадку, проте замовляють для себе спеціальні "кільця після розлучення".

Ці особливі персні символізують свободу, нове життя та впевненість у собі після одруження. Жінки можуть самостійно вибрати дизайн кільця або навіть використовувати каміння зі старого кільця, доручивши ювеліру створити унікальну прикрасу.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Розлучення, розлука, ілюстративне фото: pixabay.com
Розлучення, розлука, ілюстративне фото: pixabay.com

Розлучення - це не лише юридична процедура, а й своєрідний ритуал звільнення від минулого та усвідомлення свого нового статусу самодостатньої жінки, готової до нових звершень та щасливого майбутнього.

Нагадаємо, чистий четвер в Україні 2024: дата, коли купатися та головні заборони цього дня

Як повідомляв "Знай.uа", перенесення церковних свят, чи змінилася дата Вознесіння Господнього: традиції та заборони важливого дня

Знай.ua писав, тільки ці дні: коли потрібно пекти паски на Великдень у 2024 році, а коли заборонено