Скляні кухонні плити стають дедалі популярнішими, але важливо знати, як правильно за ними доглядати, щоб не зіпсувати їх і продовжити термін служби. Експерти радять не використовувати багато води та шкідливі миючі засоби для їх чистки.

Джон Каттс з журналу Mirror пояснив, що для очищення таких плит не слід використовувати абразивні губки та сильні хімічні засоби, оскільки вони можуть пошкодити поверхню. Замість цього варто використовувати м'яку тканину з мікрофібри та м'які кругові рухи.

Електроплита. Фото Freepik
Електроплита. Фото Freepik

Каттс також рекомендує використовувати білий оцет замість хімічних засобів, оскільки оцет ефективно видаляє бруд і жир, не завдаючи шкоди склу.

Важливо також правильно витирати поверхню, щоб уникнути подряпин і слідів. Не рекомендується використовувати ніж для зіскрібання бруду чи надмірну кількість води.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Догляд за газовою плитою. Фото: скрін youtube
Догляд за газовою плитою. Фото: скрін youtube

Для чищення плити Каттс радить використовувати суху тканину з мікроволокна, щоб спочатку видалити пил і крихти, а потім належним чином очистити скляну поверхню.

Також наш портал інформував, Злата Огнєвіч нарешті вагітна? Співачка показалася із заокругленими животиком на сцені

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Вам буде цікаво дізнатися грошей немає, але їздити хочеться: автоблогер знайшов люксову "Славуту" у максимальній комплектації