Лавровий лист, який ми зазвичай використовуємо як приправу для страв, можна використовувати і для інших цілей у нашому домі. Виявляється, що лавровий лист, що тліє, може допомагати очищати повітря в кімнатах, полегшувати респіраторні захворювання і знімати стрес.

Запах лаврового листа, що тліє, може стати відмінним способом відлякування комах у вашому будинку. Щоб скористатися цим ефектом, треба спалити сухий лавровий лист прямо у будинку чи квартирі. Візьміть сухе лаврове листя і підпаліть у ємності, яка витримає високу температуру, за допомогою сірників або запальнички. Важливо, щоб листя було сухим, інакше не горітиме. Дайте диму поширитись, щоб запах лаврового листа заповнив приміщення.

Лавровий лист, фото samovartime
Лавровий лист, фото samovartime

Починаючи від неприємного запаху від лотка для кішок і закінчуючи ароматом після приготування риби, лавровий лист відомий своєю здатністю усувати неприємні запахи. Його тління може швидко замаскувати жахливе амбре.

Лавровий лист відомий і своїми заспокійливими властивостями. Ефірні олії, що виділяються при його тлінні, можуть знижувати рівень стресу та сприяти розслабленню.

Популярні новини зараз
Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Зима буде без світла: тривожний прогноз Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Ще однією цікавою властивістю лаврового листа є його здатність насичувати організм киснем. Тому, якщо вам бракує повітря, спробуйте запалити кілька листків.

Деякі культури вірять, що запах лавра, що тліє, може залучити позитивні звістки і навіть багатство у ваш будинок, а його аромат очищує ауру від негативу. Використання лаврового листя для енергетичного очищення приміщення - стародавній обряд, відомий у різних культурах. Листя під час спалювання дійсно здатне прибирати з собою погані енергії, тому після ритуалу важливо відразу ж викинути залишки, не торкаючись їх руками.

Нагадаємо, Ви занедужаєте на астму, якщо не будете цього робити: чим небезпечне брудне повітря будинку

Раніше ми повідомляли, що старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя

Також, Прості способи, які допоможуть очистити часник без спеціальних пристроїв