На прибирання кухні у господарок зазвичай витрачається багато часу. Кухонні шафки це ті поверхні на кухні, яких майже неможливо не торкатися хоча б кілька разів на день.

Залежно від кольору та покриття шафок, можна навіть не помічати весь бруд і пил, який збирається на них. Якщо забруднення не відмиватись відразу, то в результаті застарілі жирові плями буде все складніше і складніше видаляти.

Прибирання на кухні. Фото: скрін youtube
Прибирання на кухні. Фото: скрін youtube

Не всі миючі засоби можуть ефективно видалити жир, тому пропонуємо вам натуральний спосіб ефективного видалення жиру на кухонних шафках, якими користувалися наші бабусі.

Цей засіб багато разів зменшить час, який ви раніше витрачали на прибирання.

Популярні новини зараз
Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки
Показати ще

Для приготування цього розчину знадобляться звичайне господарське мило та сода. Мило натираємо на тертці та розводимо з водою так, щоб вийшов густий розчин. Потім змоченою в ньому губкою протираємо забруднені поверхні, які зверху посипаємо содою. Через 5-10 хвилин суміш можна змити, а шафу протерти насухо.

прибирання, фото Pxhere
прибирання, фото Pxhere

Зазначимо, що сильні забруднення можна потерти содою, не побоюючись, що залишаться подряпини. Мило пом'якшить абразивний ефект засобу, а від жиру не залишиться сліду.

Прибирання в будинку, фото з вільних джерел
Прибирання в будинку, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що ваш будинок сяятиме чистотою: три несподівані способи використання гірчиці в побуті.

Раніше ми повідомляли, чому так смердить у "панельках" у квартирах - головні причини нестерпного запаху, від якого не втекти.

Також стало відомо, що пахне як у квітучому саду: як позбутися затхлості будинку за лічені хвилини.