Всі ми мріємо про бездоганну шкіру, яка сяє здоров'ям і молодістю. Медики розповіли, що ж насправді робить нашу шкіру такою та які продукти потрібно вживати для її збереження.

Про це розповіли TodayUA.

Всім відомо, що наш раціон відіграє важливу роль у збереженні здоров'я та краси. І це твердження стосується не лише загального самопочуття, але й стану шкіри.

Деякі продукти харчування мають справжню магічну силу, йдучи про збереження молодості та сяйва. Їхні унікальні властивості роблять шкіру більш пружною, еластичною та сяючою зсередини.

Перець

Цей овоч – справжній скарб для вашої краси та здоров'я! Він багатий на вітамін С, який не лише є потужним антиоксидантом, але й відіграє важливу роль у багатьох інших процесах в організмі.

Популярні новини зараз
Не надумайте брати ці яйця: українців попередили про небезпеку у супермаркеті Мобілізація 2024: як держава "закручує гайки" для ухилянтів Викорініть з себе "радянщину": 5 звичок, які час залишити в минулому "Київстар" оголосив про нові зміни: вже з сьогоднішнього дня
Показати ще

Болгарський перець, кадр з відео
Болгарський перець, кадр з відео

Шпинат

Мікроелементи, що містяться в цьому овочі, допомагають виводити з організму токсини, покращуючи стан шкіри. Це робить його чудовим засобом для боротьби з акне, чорними крапками та іншими шкірними проблемами.

Шпинат, фото: Знай.ua
Шпинат, фото: Знай.ua

Батат

Це овоч уповільнює старіння, завдяки вітаміну А, який бореться з вільними радикалами – головними ворогами молодості. Він захищає клітини шкіри від пошкоджень, роблячи її більш пружною, еластичною та сяючою.

Батат
Батат

Ягоди

Полуниця, чорниця, малина — це не просто смачні ласощі, але й джерело потужних антиоксидантів. Вони борються з вільними радикалами, уповільнюючи старіння шкіри та роблячи її більш пружною.

Ягоди, фото propozitsiya
Ягоди, фото propozitsiya

Горіхи та насіння

Вони містять корисні жири, мінерали, білки, клітковину і вітаміни, які забезпечують організм усім необхідним для його нормального функціонування. Окислювальний стрес – це ще один фактор, який шкодить нашому здоров'ю. Горіхи та насіння допомагають нейтралізувати його, покращуючи загальне самопочуття та самопочуття.

Горіхи кеш'ю. Фото: скрін youtube
Горіхи кеш'ю. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що вершкове масло, насправді, впливає на організм людини.

Як повідомляли раніше, які продукти харчування краще не вживати перед сном.

Як писав "Знай" раніше, які продукти медики радять їсти кожній жінці.