Зберігати гроші та коштовності вдома завжди ризиковано через можливість крадіжки. Однак у кожному будинку є місця, де можна влаштувати надійну схованку, недоступну для злодіїв. Розглянемо кілька креативних ідей.

Одним із варіантів є ящик, вбудований у підвіконня. Головне, щоби він природно вписувався в інтер'єр і не привертав зайвої уваги. Подібну схованку можна зробити самостійно під будь-яким вікном, де немає радіатора опалення.

Гаманець із грошима
Гаманець із грошима

Іншою простою ідеєю є використання свічок. Достатньо вибрати відповідну свічку, вирізати серцевину та приховати всередині цінності. Але не слід забувати про таку схованку, інакше можна випадково спалити його вміст.

Власники книжкових полиць можуть влаштувати таємну скриньку прямо в них. Слід продумати це ще на етапі виготовлення меблів або виявити певну майстерність у самостійному обладнанні схованки.

Популярні новини зараз
Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Для тих, хто любить кімнатні рослини, ідеальним рішенням стане використання горщика під корінням живої квітки або серед штучних елементів декору. Важливо, щоб він вписувався в інтер'єр.

Не менш креативним варіантом є картина або фоторамка із вбудованим сейфом для грошей чи прикрас. Якщо місця під сейф у стіні немає, можна приклеїти конверт із цінностями на зворотному боці.

Людина з грошима в руках
Людина з грошима в руках

На кухні прекрасними схованки можуть стати баночки з крупами, сіллю або цукром. Або пластикові контейнери з-під майонезу чи кетчупу, які можна сховати у холодильнику. Але слід пам'ятати про вплив низьких температур.

Нагадаємо, всі ми будемо в небезпеці у червні-2024: 5 днів, коли варто бути обережними

Як повідомляв "Знай.uа", гороскоп на тиждень 27 травня - 2 червня для всіх знаків Зодіаку: зусилля Раків, претензії Терезів та мудрість Водоліїв

Знай.ua писав, як українцям економити на електроенергії у важких умовах: до 5 грн/кВт потрібно підготуватися