Готуєтеся до сезону купальників? Стилістка Олена Шевченко поділилася своїми секретами вибору ідеального купальника у Instagram.

Спочатку вона звернула увагу на матеріал: перевагу варто віддавати щільним, з легким ефектом бандажним. Такі купальники допоможуть підтримати груди, підкреслити талію та скоригувати животик.

Тим не менш, вона сказала, що тонкі та еластичні варіанти також підійдуть, якщо ви почуваєтеся комфортно.

Купальник / фото: Pinterest
Купальник / фото: Pinterest

Ще одна порада Олени – приділити увагу обсягу. Купальник повинен сидіти чітко по фігурі, наголошувати на її красі, але не перетискати.

Популярні новини зараз
Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному В українців погрожують відібрати житло: за що можна залишитись без даху над головою Порошенко очолив рейтинг політиків, які шкодять Україні у війні з росією: спекулює на ЗСУ та несе негатив за кордоном
Показати ще

Лямки відіграють важливу роль: широкі лямки підтримають груди або скоригують широкі плечі, а трусики з широкою боковиною допоможуть приховати недоліки фігури.

Для тих, у кого об'ємні стегна та животик, Олена радить вибирати купальники середньої посадки або суцільні варіанти. Щоб додати виразності талії, вона рекомендує використовувати бікіні та зав'язувати шнурок навколо талії або носити трусики чітко на талії.

Купальник / фото: Pinterest
Купальник / фото: Pinterest

Стилістка також дала поради щодо вибору верху купальника. Наприклад, вона запропонувала альтернативу кісточкам для фіксації грудей та зазначила, що пуш-ап може довго сохнути. Натомість, вона рекомендує звернути увагу на декоративні елементи або краплеподібну форму для близького прилягання чашок.

І якщо у вас широкі плечі, то найкращий вибір – лямки на одне плече або широкі лямки, зміщені у бік шиї.

Так що дотримуйтесь цих порад і знайдіть ідеальний купальник для себе цього сезону!