35-річна американська супермодель plus-size Ешлі Грем зізналася, що під час сну заклеює рота скотчем.

Нещодавно дівчина оприлюднила фото, на якому спить із заліпленим ротом. У своїй історії уInstagram вона розмістила знімок, на якому спить із заклеєним ротом.

Модель. Фото:  Instagram
Модель. Фото: Instagram

Як виявилося, це є популярним домашнім засобом боротьби з хропінням.

Я почала заклеювати рот скотчем, коли сплю, і я ніколи не спала так добре. Я стала краще почуватися, коли я прокидаюся. Не стукайте, доки не спробуєте - розповіла Ешлі.

Популярні новини зараз
"Остання точка": провидиця назвала українське місто, куди більше не прилетять російські ракети Українцям стане складніше переоформити авто: що зміниться Приймати ванну будемо тільки у свята: водопостачання може подорожчати майже вдвічі "Нафтогаз" та "Газмережі" дали час до 5 липня: що має зробити кожен споживач
Показати ще

Модель. Фото:  Instagram
Модель. Фото: Instagram

Важливо відзначити, що методика заклеювання рота скотчем під час сну не є рекомендацією для всіх людей і потребує попередньої консультації з лікарем.

Проти хропіння використовують такі методи, як спання на боці, уникнення алкоголю та куріння. Також рекомендують робити вправи для мови або користуватися послугами лікаря. У деяких випадках хропіння можна виправити тільки за допомогою хірургії через проблеми з дихальними шляхами.

Модель. Фото:  Instagram
Модель. Фото: Instagram

Матеріали характеру новин не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем та зверніться до фахівця.

Нагадаємо, що доводьте це в чай ​​і забудете про хвороби: імунітет стане "залізобетонним".

Раніше ми повідомляли, що лікарі просять людей не ходити в душ щодня - чи чомусь небезпечно взагалі не митися.

Також стало відомо, що забудете про хропіння, як про страшний сон: експерти назвали найпростіший спосіб.