Напіврідка дієта - відмінний вибір для тих, хто хоче швидко та ефективно схуднути. Адже завдяки ній можна скинути 2 кілограми за два дні.

Однак цей тип харчування потрібно дотримуватися з особливою обережністю і не більше тижня, щоб точно уникнути будь-яких медичних ускладнень.

Напіврідка дієта включає трав'яні чаї, фруктові соки або коктейлі. Крім того, вона дозволяє вживати в невеликих кількостях пюре із сезонних овочів, фрукти (ананас, яблука, банани), яйця та яловичину.

Також дотримуючись такого типу харчування слід виключити зі свого раціону решту продуктів і випивати не менше 2 літрів води на день.

Популярні новини зараз
Блокпости на вулицях, доставка у "бусиках" та візит за адресою: як зміниться мобілізація після 16 липня Війна в Україні триватиме до 2029: відомий астролог шокував передбаченням Штрафи, документи, дипломи, картки та навіть сім'я: які дані з липня потрапляють до ТЦК Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи
Показати ще

Меню на тиждень:

Понеділок: 2 літри нежирного молока і більше нічого не можна, крім питної води.

Вівторок: 2 літри кислого молока (можна замінити на кефір, але ефект буде дещо гірше).

Середа: 6 яєць зварити круто. На сніданок з'їсти три яйця, на обід та вечерю по одному.

Четвер: 420 г вареної яловичини.

П'ятниця: овочеві салати, які можна заправити 3 ст. оливкової олії.

Субота: 1,5 кг будь-яких свіжих фруктів.

Неділя: 2 літри нежирного молока і більше нічого не можна, крім питної води.

Зазначимо, для того, щоб знайти бажану стрункість не обов'язково обмежувати себе в їжі і харчуватися лише однією капустою. Досить підкоригувати свій раціон і включити такі смачні та корисні продукти, які неодмінно позбавлять вас зайвих кілограмів.

Нагадаємо, що чим раніше сів на дієту - тим швидше загнав себе в пастку: вчені попередили любителів худнути.

Раніше ми повідомляли, що зайві кілограми більше не потурбують: ТОП-5 найкращих продуктів для схуднення.