Навіть одна чашка кави на день може допомогти за короткий проміжок часу схуднути. У цьому впевнені англійські вчені. Важливо знати, як відбувається цей процес. Справжня чорна кава провокує перетворення білої жирової тканини на бурий жир, який нам необхідний для підтримки здоров'я.

Це здорові жирові клітини, які дають нашому організму достатню кількість енергії та тепла. А кофеїн здатний активно проводити утворення цих клітин, провокуючи спалювання зайвої жирової тканини.

Про це розповіли у сюжеті на одному з українських телеканалів.

Люди п'ють каву
Люди п'ють каву

Як правильно пити каву, щоб прискорити обмін речовин і швидше схуднути

Не можна пити каву натще. Якщо випити каву після їди, вона швидше активує обмін речовин і спалювання калорій. В іншому випадку напій негативно впливатиме на слизову оболонку шлунка і кишечника.

Популярні новини зараз
ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Кава. Фото: скрін youtube
Кава. Фото: скрін youtube

Ранкова кава, якщо її випити після їди, прискорює метаболізм на 12%. Так чому б не скористатися таким простим, але дуже ефективним способом швидкого схуднення.

Каву потрібно пити перед фізичною активністю. Напій слід випивати за півгодини до силових вправ чи фізичних навантажень. Тоді рівень енергії організму підвищиться в рази, а заразом збільшиться кількість калорій, що спалюються.

Кава: джерело: YouTube
Кава: джерело: YouTube

Схуднути допомагає лише чорна кава. Кава з молоком, вершками, цукром та іншими добавками навпаки провокуватиме набір зайвих кілограмів. Для схуднення потрібно пити чорну каву з помірною кількістю цукру або взагалі замінити цукор на мед. Можна додавати до напою знежирене або рослинне молоко.

Нагадаємо, цей французький сніданок змусить вас довго худнути: який продукт не можна вживати зранку в жодному разі.

Раніше повідомлялося, просто живете, але мозку цього недостатньо: як покращити здоров'я, позбувшись звичок.

Також, побіжіть на тренування з радістю та отримайте задоволення: як не кинути заняття спортом та схуднути.