Жінки часто стикаються з проблемою випадання волосся, а відбувається це з різних причин - генетика, стрес, гормональне тло, неправильний догляд і так далі.

Є один незвичайний засіб, про який, напевно, чули багато, але всіляко висміювали - це сік цибулі.

Випадання волосся, фото asiaplustj
Випадання волосся, фото asiaplustj

Так, запах у нього сильний, а іноді нестерпний, але це справді працює. Овоч здатний відновлювати клітини навколо шкіри голови та коріння, що зменшує випадання волосся.

Цибулевий сік відмінно бореться з різними інфекціями шкіри голови, які заважають зростанню волосяних фолікулів, але стимулює їх зростання. А це ще природний антисептик.

Зробити засіб від випадання волосся в домашніх умовах дуже просто, і що найголовніше – економно. Це обійдеться набагато дешевше за косметику, яка продається в магазинах. Весь секрет у тому, що потрібно використовувати свіжу цибулю.

Догляд за волоссям, фото hochu.ua
Догляд за волоссям, фото hochu.ua

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Наріжте цибулю кубиками і повністю подрібніть в блендері. Цю рідину слід наносити на шкіру голови двічі на день, але не тримайте більше 30 хвилин. Далі помийте волосся звичайним способом. Рекомендується використовувати ароматний кондиціонер або маску, щоб перебити запах цибулі.

Цибуля, фото irina-kozina
Цибуля, фото irina-kozina

Нагадаємо, що не лікує випадання і не бореться з кінчиками, що січуться: чому не варто витрачати багато грошей на шампунь.

Раніше ми повідомляли, чому випадає волосся? Продукти, що позбавляють вас краси.

Також стало відомо, що всі хлопчики 25-30 твої: топові стрижки, що омолоджують, для короткого волосся.