Завернутися в пухнастий і м'який рушник – перше, що хочеться після прийому душу. Однак згодом рушники втрачають свою якість і доводиться замислюватися про покупку нових. Але цього можна і не робити, адже простий лайфгак може повернути колишню м'якість, пише ua-novosti.

Періодичне прання в гарячій воді, прасування і віджимання в пральній машинці на високих оборотах - все це дається в знаки і призводить до того, що ворс на рушник стає грубим. Користуватись таким рушником стає вкрай неприємно і виникає бажання викинути його.

Махрові рушники. Фото: скрін youtube
Махрові рушники. Фото: скрін youtube

Втім, на кардинальні заходи можна не йти, адже один простий прийом допоможе зробити улюблений рушник знову як новий. Найприємніше, що спосіб зовсім не витратний для вашого гаманця.

Так, у відновленні махрових рушників допоможе лише один простий і доступний компонент - сіль. Достатньо розвести три столові ложки солі в трьох літрах води і замочити в цьому розчині попередньо випрані рушники.

Популярні новини зараз
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами "Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Махрові рушники. Фото: скрін youtube
Махрові рушники. Фото: скрін youtube

Через годину рушники слід витягнути та виполоскати у теплій воді. Віджимати потрібно вручну, а перед тим як повісити сушитися - струсити різким рухом. Зазначається, що в результаті ворсинки знову піднімуться і рушник буде пухнастим, начебто тільки з магазину.

Раніше портал Знай повідомляв, заощадите купу грошей: чим замінити магазинний кондиціонер для прання - результат здивує.

Також наш портал інформував, ви не робите це з пральною машинкою, а потрібно регулярно: прості правила, після яких одяг стане чистішим.

Крім того, ми писали, закиньте це в барабан і річ буде як нова: як упорядкувати пуховик без хімчистки.