Відбілювання зубів – недешева стоматологічна процедура. В той самий час мати білу посмішку хоче кожен, а допомогти в цьому можуть деякі продукти. Про це пише інформаційний портал ua-novosti.

Якщо немає бажання сідати у стоматологічне крісло, але хочеться мати гарну усмішку, то можна спробувати трохи переглянути свій раціон харчування. Але важливо розуміти, що натуральні засоби не дадуть того результату, що спеціальні пасти, гелі чи старання стоматолога. Однак освіжити колір емалі в такий спосіб цілком реально.

Посмішка. Фото: скрін youtube
Посмішка. Фото: скрін youtube

Так, фахівці заявляють, що відбілюючий ефект мають деякі овочі та фрукти. Корисними для зубів вважаються морква та селера. Ці доступні продукти допоможуть прибрати наліт із зубів, а також зміцнять ясна.

Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube
Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій
Показати ще

Природними відбілювачами зубів також є екзотичніші фрукти - ананас і папайя. Але все ж таки знайти їх у супермаркеті не складе великих зусиль. За словами експертів, ці продукти не тільки порадують смаком, а й знищать бактерії у ротовій порожнині.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, поїли творог на сніданок - потрапили до лікарні: терапевт розповіла, кому заборонено наближатися до продукту.

Також наш портал інформував, цей французький сніданок змусить вас довго худнути: який продукт не можна вживати зранку в жодному разі.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, не треба стояти біля дзеркала годинами: прості поради, які допоможуть зберегти красу без зайвих зусиль.