Від головного болю страждають багато людей. Особливо важко метеозалежним у дні підвищеної геомагнітної активності. Неприємний симптом намагаються побороти за допомогою таблеток, але є й корисніша альтернатива - чай. Про це пише arguments.

У дні підвищеної геомагнітної активності люди часто страждають від головного болю. Рятуватися таблетками не завжди корисно для здоров'я, особливо якщо доводиться випивати по пластині на день.

Головний біль. Фото: скрін youtube
Головний біль. Фото: скрін youtube

Як альтернативу можна використовувати деякі види чаю. До того ж фахівці радять у період магнітних бур пити достатньо рідини, тому буде подвійна користь.

Так, для боротьби з головним болем радять вживати ромашковий чай. Він має протизапальну та заспокійливу дію - ефективно допомагає при стресах і хвилюванні.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Чай. Фото: скрін youtube
Чай. Фото: скрін youtube

Чай із перцевої м'яти надає заспокійливу дію на організм і допомагає знімати головний біль. Цю рослину можна застосовувати і у вигляді олії, нанесеної на область чола.

Ще в боротьбі з мігренями може допомогти чай із лимонної меліси. Цей напій часто рекомендують вживати при стресах, адже він надає розслаблюючий ефект і допомагає зняти напругу.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, неприємні наслідки гарантовані: які продукти небезпечно поєднувати зі смаженою картоплею.

Також наш портал інформував, додавайте це до чаю та забудете про хвороби: імунітет стане "залізобетонним".

Крім того, ми писали, популярний чай може порушити роботу організму: від проблем зі сном до розладу шлунка.