Софі Лорен - одна з найвідоміших акторок італійського кіно, яка зуміла підкорити усі сцени світу.

Навіть у похилому віці актрисі вдається бути дуже стрункою. Незважаючи на любов актриси до пастів та лазаній, Лорен знає одну секретну дієту, яка допоможе всім скинути зайві кілограми.

Софі Лорен, фото flickr
Софі Лорен, фото flickr

Триденна дієта від Софі Лорен

День 1: На сніданок варимо яйце і запиваємо апельсиновим фрешем. На обід їмо велику порцію салату і близько 60 г відвареної птиці. На вечерю – салат зі шпинату під малокалорійним соусом. Можна з'їдати по яблуку після кожного їди.

Популярні новини зараз
Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

День 2: На сніданок – невелика чашка каші на воді чи знежиреному молоці. На обід пачка нежирного сиру та салат із фруктів. На вечір – улюблені спагетті Софі Лорен із пропареними фрикадельками з індички. Листя салату заливаємо нежирним соусом. Після кожного прийому їжі можна побалувати себе грушею.

Софі Лорен, фото Wikimedia Commons
Софі Лорен, фото Wikimedia Commons

День 3: Ранок – пачка знежиреного сиру та половинку бублика. На обід – відварену курку з листовим салатом. Вечеряємо великою порцією салату під нежирним соусом та лазіння на нежирному сирі. На десерт після кожного прийому їжі можна поласувати персиком.

Крім того, зірка давним-давно розповіла, що одним із великих секретів її стрункості є маленькі порції. Саме тому зірка може дозволити собі насолоджуватися своєю улюбленою кухнею весь час.

Нагадаємо, що дієти не працюють: як і що потрібно їсти, щоб схуднути вже до літа.

Раніше ми повідомляли, що цей французький сніданок змусить вас довго худнути: який продукт не можна вживати вранці в жодному разі.