Проста річ, яка є практично у кожному будинку, допоможе від намерзання льоду на задній стінці холодильника. Дуже багато знайома ситуація, коли на задній стінці холодильника накопичується велика кількість льоду. Таке відбувається навіть у холодильниках із системою No Frost.

Позбутися цього явища можна так само просто, як і неприємного запаху всередині камери. Навіть не доведеться розморожувати холодильник.

Про це лайфхаку розповів один із українських блогерів, який часто ділиться у соціальних мережах побутовими лайфгаками.

Лід у холодильнику, скріншот: YouTube
Лід у холодильнику, скріншот: YouTube

Щоб як мінімум на рік забути про проблему із накопиченням льоду на задній стінці холодильника, доведеться використовувати олію. Для обробки підійде будь-яка рафінована олія без сильного запаху.

Популярні новини зараз
Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Ватні диски, скріншот: YouTube
Ватні диски, скріншот: YouTube

Ватний диск необхідно змочити олією та протерти стінки холодильника, де намерзає лід. Конденсат у вигляді води не зможе затримуватись на маслянистій поверхні. Крапельки стікатимуть у спеціальний дренажний шланг, а потім у контейнер для збирання води.

Процедуру олією можна періодично повторювати. Також слід періодично перевіряти дренажний отвір. Там не повинно бути засмічення. Інакше вода почне накопичуватися під ящиком із овочами та фруктами.

Нагадаємо, прийшла весна – почалися проблеми: як швидко вивести плями від трави навіть на білому одязі.

Раніше повідомлялося, алергія, блювання та печія: як по обличчю зрозуміти, що у вас алергія на лактозу.

Також, не потрібна агресивна хімія: як назавжди позбавитися цвілі в будинку за допомогою підручних засобів.