Нігті на руках можуть втратити здоровий колір і якість через різні причини, і не всі знають, як боротися з їхнім жалюгідним станом.

Звичайно, без лікаря не обійтися, якщо є серйозні симптоми, але візуально їх можна "реанімувати".

Догляд за нігтями, фото istockphoto
Догляд за нігтями, фото istockphoto

Допоможуть у цьому прості засоби, які є у кожного будинку. Це зубна паста, яка славиться своїми властивостями, що відбілюють, і звичайний свіжий лимон. Завдяки їм до нігтів повернеться здоровий колір та сяйво.

Спосіб із лимоном дуже простий. Він допоможе позбавитися жовтого кольору на нігтях, який може з'явитися навіть після приготування деяких страв або роботи на городі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Необхідно очистити лимон і натерти нігті внутрішньою частиною шкірки, а потім вимити теплою водою. Повторіть кілька разів, якщо потрібно.

Лимони. Фото: Youtube
Лимони. Фото: Youtube

Зубна паста впорається не гірше за лимон. Тим більше, цей спосіб ще й економніший, адже знадобиться всього горошинка кошти.

Нанесіть пасту на нігті і витримайте 2-5 хвилин, а потім обережно потріть їх використаною зубною щіткою. Після процедури добре промийте теплою водою і щоб запобігти сухості, змастіть кутикулу будь-яким маслом або кремом.

Здорові нігті. Фото: YouTube
Здорові нігті. Фото: YouTube

Нагадаємо, що може початися до 30-ти років: як розпізнати "цукрове" старіння, і чи можна його зупинити.

Раніше ми повідомляли, що шкіра буде ніжною, як п'ята точка немовляти: 2 маски, які врятують руки після морозів.