Якщо ви часто готуєте їжу в духовці та вчасно не миєте її від накопиченого жиру, усередині може виникнути неприємний запах.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВикористовувати хімію не рекомендується, адже вимити її важко, а вона в жодному разі не повинна потрапити на продукти. Таке побутове питання легко вирішить звичайна харчова сода.
Щоб позбавитися неприємного запаху після приготування їжі, достатньо скористатися одним простим і дуже незвичайним лайфхаком.
Про властивості соди знають багато господинь і це незамінний засіб у побуті. Все, що потрібно зробити, це поставити на нижню полицю духовки миску з водою та содою у співвідношенні 1:1 та включити її на кілька хвилин при високій температурі. Завдяки такому простому трюку весь запах піде, а свіжість повернеться.
Таке питання також допоможе вирішити столовий оцет, який славиться своїми властивостями у боротьбі з різними запахами. Він потужно очищає, а також видаляє аромати та жир. Крім того, оцет є безпечним та доступним продуктом для використання у кулінарії.
Для цього потрібно протерти стінки духовки оцтом, використовуючи ганчірку або губку. Розбавляйте оцет водою у співвідношенні 1:1.
Нагадаємо чому не можна не витирати посуд після миття: головна помилка, якої припускаються всі.
Раніше ми повідомляли, чому європейці ходять вдома у взутті, а українці роззумаються: традиції це чи ліньки.
Також стало відомо, що експерти назвали жіночий предмет , який брудніший навіть за унітаз: ви ніколи їх не чистите.